Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου λόγω του ισχυρού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την Αττική

12/10/2020 | Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει ότι μέρος των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω του ισχυρού ανεμοστρόβιλου που έπληξε με σφοδρή ένταση τη συγκεκριμένη περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Γαλατσίου μαζί με το τεχνικό κλιμάκιο της ΕΤΑΔ, τους εξωτερικούς της συνεργάτες, αλλά και τη Διοίκηση της Εταιρείας έσπευσαν στο σημείο, ώστε να διαπιστώσουν και να αποτιμήσουν τη σοβαρότητα και την έκταση των ζημιών, οι οποίες κατά κύριο λόγο εντοπίζονται σε τμήμα της οροφής των εγκαταστάσεων χωρίς να θέτουν κάποιο ζήτημα ασφάλειας ή άλλο κίνδυνο για την εγκατάσταση, για το προσωπικό των υπηρεσιών που φιλοξενούνται εντός αυτής ή των επισκεπτών της.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες του Κεντρικού Γραφείου Κτηματογράφησης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ δεν επηρεάζονται οι αθλητικές δραστηριότητες και οι τηλεοπτικές παραγωγές που φιλοξενούνται σε χώρους του ακινήτου. Για το λόγο αυτό, προς το παρόν επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε όσους ανήκουν στο προσωπικό της εγκατάστασης ή είναι επισκέπτες και συνεργάτες των εντός αυτής φιλοξενούμενων υπηρεσιών.

Ειδικότερα για τους ιδιώτες επισκέπτες του Κτηματολογίου, ενημερώνουμε ότι η είσοδός τους στο χώρο θα επιτρέπεται στο εξής μόνο με την επίδειξη των σχετικών με το Κτηματολόγιο εγγράφων.

Η ΕΤΑΔ θα προχωρήσει στο πλαίσιο του εφικτού σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, ενώ θα συνεχίσει την ιδιαίτερα εποικοδομητική της συνεργασία με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, προς όφελος του Δήμου, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου.