Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα: Τριήμερο της 25ης Μαρτίου με ειδικές τιμές

22/03/2024 | Highlights, Ανακοινώσεις

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω έκτακτης βλάβης ο αναβατήρας Μετερίζι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα έχει τεθεί δυστυχώς εκτός λειτουργίας.

Ωστόσο, ενόψει του εορταστικού τριημέρου της 25ης Μαρτίου όλοι οι υπόλοιποι αναβατήρες και οι αντίστοιχες πίστες (πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες) θα λειτουργήσουν κανονικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων μας θα υπάρξει σχετική διευκόλυνση στη μεταφορά τους προς τους αναβατήρες που λειτουργούν.

Συγκεκριμένα, το Χιονοδρομικό Κέντρο θα θέσει σε λειτουργία mini-buses, σε συνεχόμενη κυκλική διαδρομή, για τη δωρεάν μεταφορά των χιονοδρόμων από την βάση του στα σημεία πρόσβασης ων αναβατήρων Σαραντόβρυση 1 & 2.

Επίσης, τα σαλέ θα είναι σε λειτουργία και τις τρεις μέρες (23-25 Μαρτίου) από τις 08.30 το πρωί, ενώ τα ταμεία για συλλόγους-ακαδημίες θα είναι ανοικτά από τις 07.30 και για χιονοδρόμους από τις 08.15.

Για το τριήμερο 23 έως και 25 Μαρτίου 2024 θα ισχύσουν, για όλες τις κατηγορίες, τα εκπτωτικά εισιτήρια της μειωμένης λειτουργίας του τιμοκαταλόγου μας.

Αναλυτικές οδηγίες για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.kaimaktsalan.gr και στο https://www.facebook.com/kaimaktsalan.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και την κατανόηση σας.

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα υπέροχο εορταστικό τριήμερο!

Χρόνια πολλά!