Λήψη προληπτικών μέτρων και εφαρμογή τηλεργασίας για τον περιορισμό του κορωνοϊού (COVID-19)

22/03/2020 | Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο των αυστηρών προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) η ΕΤΑΔ Α.Ε. λειτουργεί καθημερινά με εκ περιτροπής και εξ’ αποστάσεως εργασία (τηλεργασία).  

Πρωταρχικός στόχος της απόφασης αυτής είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων της εταιρείας και των οικογενειών τους, όπως και η συμβολή της στην εθνική προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID 19 στη χώρα μας.  

 Παράλληλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, των αρμόδιων αρχών, του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η εταιρεία έχει προχωρήσει σε εντατικοποίηση του καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων, επιφανειών και αντικειμένων σε όλες τις εγκαταστάσεις της, συμπεριλαμβανομένων και αυτές που έκλεισε. Ταυτόχρονα, έχουν τοποθετηθεί σε πολλαπλά σημεία στους χώρους ευθύνης της αντισηπτικά διαλύματα για την απολύμανση των χεριών.  

Η ΕΤΑΔ Α.Ε βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και με αίσθημα ευθύνης λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών της και μεριμνώντας, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και του κράτους, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.  

Η Διοίκηση της εταιρείας έλαβε άμεσα δύσκολες αποφάσεις, πριν αυτές επιβληθούν σε μια σειρά από περιπτώσεις, λειτουργώντας με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια όλων και προκειμένου άπαντες να μπορούμε το συντομότερο δυνατό να χαρούμε την πανέμορφη Ελλάδα μας, τα βουνά και τις θάλασσές μας.   

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε να λαμβάνουμε κανονικά τα αιτήματα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] και να ανταποκρινόμαστε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί και οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.