Η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξενεί δύο από τα αγωνίσματα της κορυφαίας γιορτής του τριάθλου IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece

20/10/2022 | Highlights, Δελτία Τύπου

Στη δημοφιλή, εμβληματική Ακτή Βουλιαγμένης της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. θα διεξαχθούν δύο από τα αγωνίσματα του κορυφαίου τριαθλητικού αγώνα παγκοσμίου εμβέλειας IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece που διεξάγεται από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Στο πλαίσιο του IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, που τελεί υπό τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της EY ZHN Greece, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18.00 η Ακτή Βουλιαγμένης θα φιλοξενήσει το Under Armour Night Run Vouliagmeni. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αγώνα 5 χλμ. με εκκίνηση από την Ακτή Βουλιαγμένης, στον οποίο υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν 1.000 αθλητές.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 12:00, στην Ακτή οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο IRONKIDS Greece-Vouliagmeni, έναν αγώνα (400μ – 1,2χλμ)  για παιδιά 6-12 ετών που θα χωρίζεται σε τρεις αποστάσεις, ανάλογα με την ηλικία. Την ίδια ημέρα στην Ακτή Βουλιαγμένης ο αθλητισμός θα συνοδευτεί με παιχνίδι, χορό, διασκέδαση και facepainting δραστηριότητες.

Στη διάρκεια της τριήμερης αθλητικής διοργάνωσης θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 αθλητές, από 65 χώρες και πάνω από 850 πόλεις από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα διανύσουν  απόσταση 70.3 μιλίων, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό παραλιακό τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η Ακτή Βουλιαγμένης εκτός από μοναδικό προορισμό καλοκαιρινής απόλαυσης για Έλληνες και ξένους, επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς, αναδεικνύεται ως ένας πολυδιάστατος προορισμός για όλο το χρόνο, προσφέροντας στιγμές  χαλάρωσης, αναζωογόνησης, ευεξίας, άθλησης και αναψυχής, στους χειμερινούς κολυμβητές και στους φίλους των σπορ, φιλοξενώντας τους στις άρτιες υποδομές της και στα σύγχρονα γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και beach volley.