Ανοίγουν για τους επισκέπτες τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα Καϊμακτσαλάν

23/12/2023 | Highlights, Δελτία Τύπου

Έτοιμα να υποδεχθούν επισκέπτες από σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, είναι τα δύο Χιονοδρομικά Κέντρα που διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου  (ΕΤΑΔ) Α.Ε. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα -Καϊμακτσαλάν, ένα από τα ομορφότερα της Βορείου Ελλάδας.

Τα δύο Χιονοδρομικά μας Κέντρα είναι έτοιμα να καλωσορίσουν τη φετινή χιονοδρομική περίοδο επισκέπτες στα σαλέ τους, τους λάτρεις του βουνού και τους φίλους της χιονοδρομίας και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία και στις προσεγμένες εγκαταστάσεις τους.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα μπορεί να υποδέχεται επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν κάποιο ζεστό ρόφημα ή/και φαγητό στα δύο Σαλέ, στα Κελάρια 1950 και στη Φτερόλακα, ενώ θα λειτουργεί και η καντίνα στο κτήριο υποδοχής «1750».

Οι φίλοι του Παρνασσού, εκδρομείς και επισκέπτες, θα μπορούν να έχουν φυσικά πρόσβαση στο χιόνι και να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα που προσφέρει ο Παρνασσός, καθώς προγραμματίζεται η λειτουργία του κεντρικού αναβατήρα «Αφροδίτη» στα Κελάρια από σήμερα και από την Κυριακή 24/12 σε λειτουργία θα βρίσκεται και ο αναβατήρας «Ήρα» στην Φτερόλακα.

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού διαμορφώνεται ως εξής:

 • Ημέρες Χαμηλής Περιόδου (καθημερινές): 09:00 – 15:00
 • Ημέρες Υψηλής Περιόδου (Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου): 08:30 –16:00, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Αντίστοιχα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν θα λειτουργήσει από αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, σταδιακά, με τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στα Σαλέ του Κέντρου, στο Baby-lift, στο χώρο των ελκήθρων για τα παιδιά, στη σχολή εκμάθησης και στο κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού. Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν διαμορφώνεται ως εξής:

 • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 15:00
 • Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: από 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου: 09:00 –16:00, πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.

Να σημειώσουμε ότι η χιονοδρομία στις πίστες των Χιονοδρομικών μας Κέντρων θα καταστεί δυνατή ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση προς όλους τους φίλους χιονοδρόμους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να είστε ενημερωμένοι ως προς την κατάσταση  λειτουργίας και τις υπηρεσίες των Χιονοδρομικών μας Κέντρων επισκεφθείτε απευθείας τις ιστοσελίδες μας www.parnassos-ski.gr, www.kaimaktsalan.gr και ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

www.facebook.com/parnassosski.gr/

www.instagram.com/parnassosski_official/

www.facebook.com/kaimaktsalan.gr

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και όλο το προσωπικό των Χιονοδρομικών της Κέντρων ανυπομονούν να υποδεχτούν από κοντά τους επισκέπτες και τους χιονοδρόμους και εύχονται σε όλες και όλους μία απολαυστική χιονοδρομική χρονιά!

  Ιούν 05 2024

  Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Αναβίωση του Κυβερνείου Θεσσαλονίκης μεταξύ της Βουλής της Ελλήνων, Υπερταμείου και ΕΤΑΔ

  Μάι 24 2024

  Ηρώ Χατζηγεωργίου στο 1ο Συνέδριο για τη Δημόσια Ακίνητη Περιουσία: Η αξιοποίηση των ακινήτων της ΕΤΑΔ μέσω συνεργειών αποτελεί κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας με οφέλη για όλες τις πλευρές

  H Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Ηρώ Χατζηγεωργίου στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
  Απρ 15 2024

  Ηρώ Χατζηγεωργίου: «Στόχος μας να υλοποιήσουμε μία μεταρρύθμιση εν λειτουργία, καθιστώντας την ΕΤΑΔ έναν σύγχρονο φορέα Real Estate

  Άποψη της πισίνας των λουτρών Υπάτης
  Μαρ 22 2024

  Ανοικτή για τους επισκέπτες η Ιαματική Πηγή Υπάτης για το εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου

  Άποψη του Χιονοδρομικό Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν
  Μαρ 22 2024

  Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα: Τριήμερο της 25ης Μαρτίου με ειδικές τιμές

  Πορτραίτο χιονοδρόμου με εξοπλισμό στον Παρνασσό
  Μαρ 13 2024

  Με στόχο την ισότιμη εμπειρία η ΕΤΑΔ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» εξασφαλίζουν ισότιμα την προσβασιμότητα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

  Η νέα CEO της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου
  Δεκ 18 2023

  Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος η κα. Ηρώ Χατζηγεωργίου, και δυο νέα Μη εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. στην ΕΤΑΔ

  Δεκ 05 2023

  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία για τη λειτουργία και την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

  Δεκ 05 2023

  Η ΕΤΑΔ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (E – AUCTION) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ AKINHTΟΥ ΞΕΝΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

  Δεκ 04 2023

  Προκήρυξη νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Τουριστικό Περίπτερο Πηγών Λούρου Ιωαννίνων

  Δεκ 01 2023

  Η ΕΤΑΔ ανακοινώνει την προκήρυξη νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Ξενία Κοζάνης

  Νοέ 29 2023

  Η ΕΤΑΔ ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Ξενία Καλεντζίου