Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό: Ραντεβού το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στα Κελάρια

25/02/2022 | Highlights, Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ενημερώνει ότι αύριο, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, οι φίλοι χιονοδρόμοι μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι στον Παρνασσό.

Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία αυτή και να απολαύσετε τη μαγική ομορφιά του τοπίου τη νύχτα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι ο ιδανικός προορισμός, αφού φέτος η ΕΤΑΔ προσφέρει και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια στους επισκέπτες του Χιονοδρομικού τη δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές, συνδυάζοντας τη νυχτερινή ψυχαγωγία με το αγαπημένο τους σπορ.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών και χιονοδρόμων καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή χιονοδρομική εμπειρία νυχτερινού σκι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2

  • 09:00 – 16:00: Κανονική Λειτουργία
  • 16:00 – 16:15: Εκκένωση Πιστών
  • 16:15 – 17:15: Διάστρωση Πιστών Κελάρια
  • 17:15 – 18:30: Σε λειτουργία Αναβατήρες: Αίολος, Περικλής, Βάκχος, Ηρακλής
  • 18:30 – 20:00: Aίολος – Περικλής

Να σημειώσουμε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες νυχτερινού σκι θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φίλους μας να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού:

Website: https://parnassos-ski.gr/
Νυχτερινό Σκι: https://parnassos-ski.gr/night-ski/
Facebook: https://www.facebook.com/parnassosski.gr/