Τα Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής και Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης ανοίγουν ξανά για τους κατασκηνωτές

19/06/2020 | Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής και Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης ανοίγουν ξανά για τους κατασκηνωτές

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2020

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής και του Κάμπινγκ Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης, ενημερώνει πως από σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 τα Κάμπινγκ είναι έτοιμα να υποδεχθούν και φέτος με ασφάλεια τους φίλους κατασκηνωτές.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. και οι Διευθύνσεις των Κάμπινγκ έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από την Covid -19, ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού.

Αξίζει να τονισθεί πως η ΕΤΑΔ Α.Ε. μεριμνώντας για την ασφαλή και άνετη διαμονή των κατασκηνωτών, για τη νέα τουριστική περίοδο έχει ανακαινίσει πλήρως τους χώρους υγιεινής του κάμπινγκ Φαναρίου.

Eπισημαίνεται, επίσης, πως η παραλία Φαναρίου και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έχει τιμηθεί με τη Γαλάζια Σημαία και φυσικά για την ασφάλεια των κατασκηνωτών και κολυμβητών του Κάμπινγκ τηρούνται επίσης πιστά και αυστηρά τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις παραλίες.

Προς ενημέρωσή τους όλοι οι κατασκηνωτές θα λαμβάνουν κατά τη άφιξή τους έγγραφο με τις αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας που θα πρέπει να τηρούν κατά τη διαμονή τους, ενώ θα υπάρχουν αναρτημένες οι σχετικές ανακοινώσεις και στους κοινόχρηστους χώρους.

Επισημαίνεται, ότι πέρα από τις απαραίτητες απολυμάνσεις για απεντόμωση που γίνονται κάθε χρόνο, φέτος έχει γίνει και ειδική απολύμανση των χώρων για την Covid-19. Η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων θα είναι ενισχυμένη, ενώ θα υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα με τις ακριβείς ώρες απολυμάνσεων.

Διευκρινίζεται πως οι θέσεις που διατίθενται για τροχόσπιτα και σκηνές φέτος λόγω των μέτρων θα είναι μειωμένκατες 20%.