Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επίσκεψη στη Μαρίνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

14/09/2021 | Δελτία Τύπου

Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός. Στη διάρκεια του τριημέρου των εγκαινίων της Έκθεσης, περιηγήθηκε στα περίπτερα και παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ ο κ. Βλαστός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στη διάρκεια της οποίας τα δύο μέρη είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας τους, να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση ακινήτων της ΕΤΑΔ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο παράκτιο μέτωπο της πόλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ στάθηκε στη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση της Εταιρείας στην εποικοδομητική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να προκρίνονται από κοινού βέλτιστες λύσεις αξιοποίησης ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, όπου αυτό κρίνεται πρόσφορο και εφικτό, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη γόνιμη συνεργασία του Δήμου με την ΕΤΑΔ και εξήρε την πρωτοβουλία της ΕΤΑΔ για τη λειτουργία του Πάρκινγκ Θεσσαλονίκης ως Επιχειρηματικής της Μονάδας, παρέχοντας 700 θέσεις στάθμευσης σε ένα πολυσύχναστο, κομβικό και κατεξοχήν εμπορικό σημείο της πόλης.

Επίσης, ο κ. Βλαστός επισκέφτηκε τις Επιχειρηματικές Μονάδες της ΕΤΑΔ στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο παράκτιο μέτωπο καθώς και το Κλιμάκιο της Εταιρείας, όπου συναντήθηκε με τους εργαζομένους και αντάλλαξε απόψεις για τους στόχους και την πορεία αξιοποίησης ακινήτων της ΕΤΑΔ στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα την ανάπτυξη κέντρων logistics στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια παρευρέθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), με τίτλο: «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η Στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον», ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για τη στρατηγική της ΕΤΑΔ, καθώς η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό στοιχείο του σχεδιασμού για την αξιοποίησή της ακίνητης περιουσίας του χαρτοφυλακίου της.

Μετά το πέρας αυτής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Καλαμαριάς, ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της, μαζί με τον Υπουργό Μακεδονίας –Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη.

    Ιούν 05 2026

    Η ΕΤΑΔ υπογράφει τη μακροχρόνια μίσθωση του «Ξενία Καρτερού»

    Ιούν 03 2026

    ΕΤΑΔ: Υπεγράφη η μίσθωση του ιστορικού «Ξενία Ουρανούπολης» με την Domes Resorts

    Μάι 27 2026

    ΕΤΑΔ: Η «OTUS I.K.E.» οριστικός πλειοδότης για το «Ξενία Βυτίνας»

    Μάι 26 2026

    ΕΤΑΔ: Ενέργειες αποκατάστασης της νομιμότητας στον αιγιαλό των Ιαματικών Πηγών Καλλιθέας Ρόδου

    Μάι 20 2026

    ΕΤΑΔ: Η «ΚΟΣΤΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.» ανάδοχος για τη μίσθωση της «Οικίας Brunetti»

    Μάι 15 2026

    ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για την αξιοποίηση εμβληματικού ακινήτου στο κέντρο των Χανίων

    Μάι 12 2026

    Η ΕΤΑΔ προχωρά στην αποκατάσταση και αναβάθμιση των Σπηλαίων Διρού

    Μάι 11 2026

    ΕΤΑΔ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την παραχώρηση απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών στη Ρόδο

    Απρ 29 2026

    ΕΤΑΔ: Ξεκινούν οι μελέτες αποκατάστασης και λειτουργίας του Κυβερνείου

    Απρ 29 2026

    Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων Απευθείας Εκμίσθωσης Όμορων (Ν. 5092/2024)

    Απρ 27 2026

    Η ΕΤΑΔ προχωρά στη μίσθωση παραχώρησης του Ξενία Άνδρου για 40 έτη

    Μαρ 31 2026

    Έπεσε η αυλαία του «Parnassos Alpine Festival» με τη συμμετοχή 12 Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

    Διαγωνισμοί τμημάτων αιγιαλών αρμοδιότητας ΕΤΑΔ της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας