Στον αέρα η νέα εταιρική ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ www.etad.gr

08/09/2019 | Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ παρουσιάζει τη νέα εταιρική ιστοσελίδα της www.etad.gr, η οποία βρίσκεται στον αέρα από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019. 

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ αποτελεί την ανανεωμένη διαδικτυακή έδρα της και αποτυπώνει τη νέα μορφή της Εταιρείας και τον διευρυμένο ρόλο της μετά την αναδιάρθρωσή της, αντανακλώντας το κύρος και την αξιοπιστία της. 

Σκοπός της η ευκρινής παρουσίαση του εταιρικού προφίλ της, η ενδυνάμωση της εταιρικής αναγνωρισιμότητάς της, η προβολή του έργου που επιτελεί καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς της. 

Φιλική προς τον χρήστη, με εύχρηστο και λειτουργικό μενού και εύκολη αναζήτηση προσφέρει στον επισκέπτη τη βέλτιστη εμπειρία. Μέσα από τις σελίδες της αναδεικνύει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της, τα έργα και τις δράσεις της, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα. 

Ειδικότερα, παρουσιάζονται αναλυτικά η Αποστολή της Εταιρείας, η Οργανωτική δομή και οι Οικονομικές καταστάσεις της, το Προφίλ της, ο Συγκεντρωτικός Χάρτης του Χαρτοφυλακίου της ανά κατηγορία, οι Τουριστικές εγκαταστάσεις της/Υποκαταστήματα, τα Μεγάλα Επενδυτικά έργα και τα έργα ΕΣΠΑ, οι Προκηρύξεις διαγωνισμών και οι Προσκλήσεις ενδιαφέροντος, τα Δελτία Τύπου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μέσα από  ξεχωριστή σελίδα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δει τους χώρους φιλοξενίας εκδηλώσεων που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ και να αποστείλει φόρμα επικοινωνίας. 

Η διασύνδεση με την ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ ειδικά για τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς της (e-auctions)www.e-publicrelaestate.gr προσφέρει τη δυνατότητα στο επενδυτικό κοινό άμεσης ενημέρωσης και παρακολούθησης τους.  

Επισημαίνεται ότι η νέα ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη με τα ακίνητά της που βρίσκονται σε διαγωνισμό, με ενσωματωμένο σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (business intelligence). 

Η ΕΤΑΔ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας με σκοπό να επιτελέσει επιτυχώς το έργο της, το οποίο είναι η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. 

  Μάι 24 2024

  Ηρώ Χατζηγεωργίου στο 1ο Συνέδριο για τη Δημόσια Ακίνητη Περιουσία: Η αξιοποίηση των ακινήτων της ΕΤΑΔ μέσω συνεργειών αποτελεί κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας με οφέλη για όλες τις πλευρές

  H Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Ηρώ Χατζηγεωργίου στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
  Απρ 15 2024

  Ηρώ Χατζηγεωργίου: «Στόχος μας να υλοποιήσουμε μία μεταρρύθμιση εν λειτουργία, καθιστώντας την ΕΤΑΔ έναν σύγχρονο φορέα Real Estate

  Άποψη της πισίνας των λουτρών Υπάτης
  Μαρ 22 2024

  Ανοικτή για τους επισκέπτες η Ιαματική Πηγή Υπάτης για το εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου

  Πορτραίτο χιονοδρόμου με εξοπλισμό στον Παρνασσό
  Μαρ 13 2024

  Με στόχο την ισότιμη εμπειρία η ΕΤΑΔ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» εξασφαλίζουν ισότιμα την προσβασιμότητα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

  Δεκ 23 2023

  Ανοίγουν για τους επισκέπτες τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα Καϊμακτσαλάν

  Η νέα CEO της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου
  Δεκ 18 2023

  Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος η κα. Ηρώ Χατζηγεωργίου, και δυο νέα Μη εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. στην ΕΤΑΔ

  Δεκ 05 2023

  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία για τη λειτουργία και την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

  Δεκ 05 2023

  Η ΕΤΑΔ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (E – AUCTION) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ AKINHTΟΥ ΞΕΝΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

  Δεκ 04 2023

  Προκήρυξη νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Τουριστικό Περίπτερο Πηγών Λούρου Ιωαννίνων

  Δεκ 01 2023

  Η ΕΤΑΔ ανακοινώνει την προκήρυξη νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Ξενία Κοζάνης

  Νοέ 29 2023

  Η ΕΤΑΔ ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Ξενία Καλεντζίου

  Νοέ 28 2023

  Προκήρυξη Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για το Ξενία Καστανιάς