Στον αέρα η νέα εταιρική ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ www.etad.gr

08/09/2019 | Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ παρουσιάζει τη νέα εταιρική ιστοσελίδα της www.etad.gr, η οποία βρίσκεται στον αέρα από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019. 

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ αποτελεί την ανανεωμένη διαδικτυακή έδρα της και αποτυπώνει τη νέα μορφή της Εταιρείας και τον διευρυμένο ρόλο της μετά την αναδιάρθρωσή της, αντανακλώντας το κύρος και την αξιοπιστία της. 

Σκοπός της η ευκρινής παρουσίαση του εταιρικού προφίλ της, η ενδυνάμωση της εταιρικής αναγνωρισιμότητάς της, η προβολή του έργου που επιτελεί καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς της. 

Φιλική προς τον χρήστη, με εύχρηστο και λειτουργικό μενού και εύκολη αναζήτηση προσφέρει στον επισκέπτη τη βέλτιστη εμπειρία. Μέσα από τις σελίδες της αναδεικνύει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της, τα έργα και τις δράσεις της, ενώ δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα. 

Ειδικότερα, παρουσιάζονται αναλυτικά η Αποστολή της Εταιρείας, η Οργανωτική δομή και οι Οικονομικές καταστάσεις της, το Προφίλ της, ο Συγκεντρωτικός Χάρτης του Χαρτοφυλακίου της ανά κατηγορία, οι Τουριστικές εγκαταστάσεις της/Υποκαταστήματα, τα Μεγάλα Επενδυτικά έργα και τα έργα ΕΣΠΑ, οι Προκηρύξεις διαγωνισμών και οι Προσκλήσεις ενδιαφέροντος, τα Δελτία Τύπου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μέσα από  ξεχωριστή σελίδα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δει τους χώρους φιλοξενίας εκδηλώσεων που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ και να αποστείλει φόρμα επικοινωνίας. 

Η διασύνδεση με την ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ ειδικά για τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς της (e-auctions)www.e-publicrelaestate.gr προσφέρει τη δυνατότητα στο επενδυτικό κοινό άμεσης ενημέρωσης και παρακολούθησης τους.  

Επισημαίνεται ότι η νέα ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη με τα ακίνητά της που βρίσκονται σε διαγωνισμό, με ενσωματωμένο σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (business intelligence). 

Η ΕΤΑΔ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας με σκοπό να επιτελέσει επιτυχώς το έργο της, το οποίο είναι η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.