Η Ακτή Βουλιαγμένης επαναλειτουργεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2020

14/05/2020 | Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ακτή Βουλιαγμένης επαναλειτουργεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Αθήνα, 15 Μαΐου 2020

Η ΕΤΑΔ Α.Ε., ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της Ακτής Βουλιαγμένης, ενημερώνει για την επανέναρξη της λειτουργίας της Ακτής το Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Η Ακτή Βουλιαγμένης είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της, λουόμενους και κολυμβητές, για να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία και δημοφιλέστερη ακτή, όχι μόνο της Αττικής Ριβιέρας, αλλά και όλης της Αττικής. 

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. εκπόνησε ειδική χωροταξική μελέτη για όλη την εγκατάσταση, ώστε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί για την προστασία των πολιτών από την πανδημία Covid-19. Βάσει αυτών και προς αποφυγή της διασποράς του ιού η μέγιστη χωρητικότητα της Ακτής Βουλιαγμένης, υπό τις παρούσες συνθήκες, ορίζεται στα 1.500 άτομα. 

Την ίδια στιγμή, η ΕΤΑΔ Α.Ε. πράττει τα δέοντα ώστε με τη συνδρομή και τη συνεργασία των ίδιων των επισκεπτών να διασφαλιστεί  με δίκαιο τρόπο η μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα των εγκαταστάσεων της από το σύνολο των πολιτών, σύμφωνα πάντοτε με τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας που έχει θέσει η ελληνική Πολιτεία αλλά και τις διεθνείς πρακτικές.