Έτοιμο να υποδεχθεί από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου τους χιονοδρόμους το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν

09/12/2022 | Highlights, Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ενημερώνει όλους τους φίλους του βουνού ότι από αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ανοίγουν οι πίστες για τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα –Καϊμακτσαλάν, με την προϋπόθεση πως θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Η ΕΤΑΔ έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και πιστοποίησης των εγκαταστάσεων, προνοώντας για την ασφάλεια όλων των εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ από φέτος παρέχει και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο χώρο εστίασης, με τη λειτουργία νέου ανανεωμένου καφέ και εστιατορίου στο κεντρικό σαλέ καθώς κα στο ski bar  σε υψόμετρο  2.075 μ.

Το υψηλότερο χιονοδρομικό της χώρας, το Καϊμακτσαλάν, επτά ημέρες την εβδομάδα θα υποδέχεται στις πίστες και στα σαλέ του τους λάτρεις του χιονιού και της χιονοδρομίας και θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους νέες απολαύσεις και εμπειρίες στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, συνδυάζοντας τα χειμερινά σπορ με την αναψυχή, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ευεξίας.

Όπως κάθε χρόνο, στο Χιονοδρομικό θα λειτουργεί Σχολή για την εκμάθηση σκι καθώς και κατάστημα εξοπλισμού.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η λειτουργία έναρξης και του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Καλούμε τους φίλους μας να ενημερώνονται σχετικά με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα Καϊμακτσαλάν στην ιστοσελίδα του www.kaimaktsalan.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ: https://www.facebook.com/kaimaktsalan.gr