Επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανου Δ. Βλαστού σε ακίνητα της Εταιρείας στην Κρήτη

03/08/2020 | Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανου Δ. Βλαστού σε ακίνητα της Εταιρείας στην Κρήτη 

Αθήνα, 4 Αυγούστου 2020

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός με στόχο να επισκεφτεί δια ζώσης ακίνητα που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας και να διαμορφώσει σε συνεργασία με τοπικά κλιμάκια της ΕΤΑΔ ιδία άποψη για τις προοπτικές αξιοποίησης τους προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου. 

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ επισκέφτηκε ακίνητα της Εταιρείας που βρίσκονται στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, ενώ στο πλαίσιο της επίσημης περιοδείας του πραγματοποίησε διμερείς επαφές με θεσμικούς φορείς. 

Στρατηγική προτεραιότητα της ΕΤΑΔ είναι να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές, που παρουσιάζουν υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας. 

Στο πλαίσιο αυτό επιδίωξη της Διοίκησης της Εταιρείας για την Περιφέρεια Κρήτης είναι να εστιάσει στην ωρίμανση αστικών ακινήτων που θα δώσουν ανάσα πνοής και ανανέωσης στον αστικό και εμπορικό ιστό των πόλεων, όπως και στην αξιοποίηση παραθαλάσσιων εκτάσεων και περιοχών που μπορούν να δημιουργήσουν όρους οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης.  

Ανάλογες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου η Εταιρεία να λάβει ιδία γνώση για το προφίλ των ακινήτων της, τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τις δυνατότητες βέλτιστης αξιοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων προς όφελος τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και της χώρας συνολικά.