Επαναλειτουργεί η Ακτή Βουλιαγμένης από το Σάββατο 8 Μαΐου 2021

06/05/2021 | Δελτία Τύπου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της Ακτής Βουλιαγμένης, ενημερώνει πως από αύριο, Σάββατο 8 Μαΐου 2021, η Ακτή θα ανοίξει και πάλι για το κοινό μετά την αναστολή λειτουργίας της λόγω των μέτρων προστασίας κατά της Covid- 19.

Η δημοφιλέστερη οργανωμένη παραλία της Αττικής συνδεδεμένη με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις μας, είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί και φέτος με ασφάλεια τους επισκέπτες της, παλιούς και νέους φίλους, λουόμενους και κολυμβητές και να προσφέρει όμορφες και ανέμελες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στα καταγάλανα νερά της και στη χρυσή της άμμο.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. και η Διεύθυνση της Ακτής Βουλιαγμένης έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από την Covid -19, ενώ θα τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ακολουθώντας παράλληλα αποτελεσματικές πρακτικές και σε διεθνές επίπεδο.

Ευχόμαστε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι σε όλες και όλους και σας περιμένουμε στη φιλόξενη Ακτή μας για δροσερές αποδράσεις.